f20e0075e15d2c47bc4a40b51d975e50.jpg

Σχετικά με μας

Η εταιρεία Κανελλόπουλος Α. & ΣΙΑ Ε.Ε. δραστηριοποιείται στην εμπορία και επεξεργασία ξυλείας από το 1980, διατηρώντας την έδρα της στην Αθήνα. Βασικό μέλημα της επιχείρησης είναι να προσφέρει πρωτοπόρες, λειτουργικές και μοναδικές λύσεις, που προσαρμόζονται στα μέτρα σας, καλύπτοντας πλήρως τις ανάγκες του χώρου και αναδεικνύοντας την αισθητική του.

Στον εκθεσιακό μας χώρο, στην Αθήνα, θα βρείτε μια ευρεία γκάμα προϊόντων ξυλείας, από μελαμίνη ή μασίφ ξύλο, καθώς και εξαρτήματα και υλικά επιπλοποιίας (οδηγούς και μηχανισμούς συρταριών, μεντεσέδες, πόμολα, μηχανισμούς ντουλαπιών και κουζίνας, θήκες τροφίμων, απορροφητήρεςνεροχύτες, μπαταρίες και άλλα πολλά). Επιλέξτε, ανάμεσα από ατελείωτες εκδοχές, τους πάγκους κουζίνας, τα πορτάκια κουζίνας-ντουλάπας και τις επιφάνειες εργασίας, διαλέγοντας τα υλικά και τα χρώματα που σας ταιριάζουν!

Στην Κανελλόπουλος Α. & ΣΙΑ Ε.Ε. μπορείτε, επίσης, να βρείτε πατώματα, κατάλληλα για εσωτερικούς ή εξωτερικούς χώρους, καθώς και εσωτερικές πόρτες, στις διαστάσεις που επιθυμείτε! Διαθέτουμε μηχανισμούς ντουλάπας για πρωτότυπο σχεδιασμό και διαρρύθμιση, που εξυπηρετεί τις καθημερινές σας απαιτήσεις.

Η υψηλή ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών, η άμεση ανταπόκριση του ανθρώπινου δυναμικού και τα μοναδικά προϊόντα ξυλείας -που θα βρείτε μόνο στην εταιρεία Κανελλόπουλος Α. & ΣΙΑ Ε.Ε., - έχουν συμβάλει καθοριστικά στην ανάπτυξη σταθερών σχέσεων εμπιστοσύνης με κάθε πελάτη ξεχωριστά.

Στοχεύουμε πάντοτε στην εξέλιξη των παροχών μας, προσφέροντας ακόμα περισσότερες επιλογές. Η παράδοση των προϊόντων εντός του νομού Αττικής γίνεται με δικά μας μέσα μεταφοράς. Εξυπηρετούμε όμως και κάθε άλλη πόλη της Ελλάδας, αφού συνεργαζόμαστε με επιλεγμένα πρακτορεία, τα οποία παραδίδουν στο χώρο σας οποιοδήποτε από τα προϊόντα μας.

Επικοινωνήστε μαζί μας, για πληροφορίες ή παραγγελίες. Βρείτε στην Κανελλόπουλος Α. & ΣΙΑ Ε.Ε., στην Αθήνα, τις καλύτερες λύσεις και προτάσεις γύρω από την ξυλεία!

Τα προϊόντα μας με μια ματιά

Η εταιρεία Κανελλόπουλος Α. & ΣΙΑ Ε.Ε. εξασφαλίζει ποιότητα, άψογη εφαρμογή, υψηλή αισθητική και σύγχρονη τεχνοτροπία σε κάθε προϊόν που προσφέρει.​ 

 
 
 
 
 
 
 

Οι εγκαταστάσεις μας

Διευκόλυνση πρόσβασης σε ΑΜΕΑ

Επισκεφθείτε μας

Φίλωνος 3 - Αισχύλου 6

Άγιος Δημήτριος

Αθήνα, 17236

Βρείτε μας στο χάρτη

Ωράριο λειτουργίας

Δευτέρα - Παρασκευή:

7:30 - 17:30

Σάββατο:

7:30 - 14:30

Επικοινωνία

Τηλέφωνο:

210 9752147
Email: 

info@woodkanellopoulos.gr

Social

1499177554 square facebook 1499177544 square google plus 1499177684 youtube 1499177741 Instagram 

 

 

Sitemap

Επιστροφή στην κορυφή